Geniet in de

Belevingstuin Entre-Deux-Verres

In onze belevingstuin Entre-Deux-Verres staat 'genieten' centraal. Je neemt er plaats waar je wil, en geniet er van het verreikend en verrijkend uitzicht. Er is mogelijkheid om zowel een hapje als drankje te bestellen, afhankelijk van het seizoen.

Belevingstuin

Entre-Deux-Verres

Tijdens de zomermaanden kan je terecht in de belevingstuin Entre-Deux-Verres voor een drankje en een hapje. De perfecte afsluiter van je wandeling, een aperitief voor je maaltijd thuis, of de start van een lange namiddag in de zon met indrukwekkend zicht op de wijngaard en de Westhoek. 

Zonnebril aan, glas in de hand, strandstoel goed gezet... en genieten. 

De belevingstuin Entre-Deux-Verres opent haar deuren opnieuw vanaf zaterdag 11 juni, en is geopend volgens de openingsuren van de wijnshop!

Zomerbar Entre-Deux-Verres

Apérokist

Om samen met vrienden of familie te genieten van de Heuvellandse omgeving, bieden we een apérokist aan. Kies zelf een plaatsje in de 8000m² grote tuin, klap een strandstoel open en geniet van EDM-wijnen in combinatie met lokaal lekkers. Ideaal na een rondleiding, wandeling in de wijngaard, of gewoon wanneer de zon schijnt. De apérokist bestaat uit volgende zaken, en is goed voor 3 personen.

Kies hier jouw moment in de zon!

Bezoek ons

Entre-Deux-Verres

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×