Geniet in de

Belevingsweide Entre Deux Verres

In onze belevingsweide Entre Deux Verres staat 'genieten' centraal. Je neemt er plaats waar je wil, en geniet er van het verreikend en verrijkend uitzicht!

Tijdens de zomermaanden kan je terecht in de belevingsweide Entre Deux Verres voor een glaasje (of flesje) wijn, sapje of een hapje die je kan bestellen in onze wijnshop. De perfecte afsluiter van je wandeling, een aperitiefje of de start van een lange namiddag in de zon met indrukwekkend zicht op de wijngaard en de Westhoek. Ook buiten het zomerseizoen blijft de natuurtafel beschikbaar om te genieten van de EDM-wijnen!

Zonnebril aan, glas in de hand, strandstoel goed gezet... en genieten. 

De belevingstuin Entre Deux Verres is geopend volgens de openingsuren van de wijnshop!

Vanaf het eerste weekend van juni zal onze stretchtent opnieuw opgesteld staan in de weide. Op 3 en 4 juni 2023 gaat de Heuvellandse wijnmarathon door met aankomst in onze weide. Voor dat weekend is er de mogelijkheid om vooraf een aperokist te bestellen die dan in de weide kan geconsummeerd worden. 

Aperokist

Om samen met vrienden of familie te genieten van de Heuvellandse omgeving, bieden we een aperokist aan. Kies zelf een plaatsje in de 8000m² grote tuin, klap een strandstoel open en geniet van EDM-wijnen in combinatie met lokaal lekkers. Ideaal na een rondleiding, wandeling in de wijngaard, of gewoon wanneer de zon schijnt. De aperokist is gevuld met onderstaand lekkers en is bedoeld voor 2 à 3 personen.

Kies hier jouw moment in de zon!

Bezoek ons

Entre-Deux-Verres

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×