Maak kennis met het

Team achter Entre-Deux-Monts

Om wijn te maken heb je meer dan alleen de natuur nodig. Van de snoei tot de verkoop van elke fles blijft het EDM-team vol ijver werken om samen tot hetzelfde resultaat te komen: het maken van frisse, elegante cool climate wijn, en daarbij het EDM-verhaal vertellen. Wie hier dagelijks zijn uiterste best voor doet, lees je hieronder. Kom je langs op het domein? Dan loop je hoogstwaarschijnlijk één van hen tegen het lijf. 

placeholder

Martin Bacquaert

Ingenieur-oenoloog en oprichter van het domein

'Entre-Deux-Monts' zou een woordspeling gebleven zijn mocht Martin in 2004 het wijndomein niet zo hebben gedoopt. Martin is de kracht achter het bedrijf, maar voelt zich zeker niet meer dan de rest van het team. Voor Martin is wijn maken hoofdzaak, wat al heel wat is, maar hij houdt zich ook dagelijks bezig met duizend en één andere taken: wijngaardwerk, klantenrelaties, samenwerkingen, innovatie van het bedrijf,... Hij legt het pad van Entre-Deux-Monts vast, maar doet dat niet alleen...

placeholder

Nele Callens

Groepsbezoeken, events en administratie

Na haar opleiding Office Management en Aspirant Sommelier, en eerst wat werk in de horeca, kwam Nele bij Entre-Deux-Monts terecht na een spontane sollicitatie in 2015. Sindsdien houdt Nele zich bezig met de administratie, de boekhouding, het mailverkeer en de organisatie van de groepsbezoeken. Nele heeft een grote interesse in wijn, en staat je met haar kennis graag bij tijdens het aankopen van wijn in onze winkel. Bel je ons op? Dan is Nele vaak de stem die je te woord zal staan.

placeholder

Pieterjan Dumon

Hoofdwijngaardenier

Mocht je je afvragen wie zich bezighoudt met het zware werk in de wijngaard? Het is deze man! Pieterjan begon hier als stagiair in 2010, en bleef daarna 5 jaar plakken als jobstudent. Zijn interesse bleef maar groeien, en ook zijn kennis zette grote stappen. Hij kan je alles vertellen over elke fase van de jaarcyclus van de wijnranken: snoeien, de knopvorming, de ontwikkeling van de druif, het onderhouden ervan, de pluk,... Daarnaast is hij ook Martins rechterhand bij het maken van de wijn. Als je hem tijdens een wandeling in de wijngaard tegenkomt, beantwoordt hij met plezier je vragen over de werkzaamheden van dat moment!

placeholder

Tom Goemaere

Wijngaardenier

Tom staat net als Pieterjan in voor het opvolgen en onderhouden van de wijnranken. Daarnaast vind je Tom vaak in de productie, waar hij zorgt dat de flessen klaar staan om uiteindelijk bij de klant te geraken. Hij begon in september 2020 bij EDM en leerde op korte tijd veel bij over het werk in de wijngaard en het proces van wijnmaken. Ondertussen hebben Pieterjan en Tom elk hun verantwoordelijkheden, om het werk in de wijngaard zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zijn tuin kijkt trouwens uit op één van de stukken wijngaard, waardoor hij zelfs thuis vol liefde naar de druiven kan blijven kijken...

placeholder

Lucas Hamerlinck

Marketing Manager

Meteen na de uitslag van zijn laatste examens, startte Lucas eind maart 2021 voltijds bij Entre-Deux-Monts. Door er te werken als jobstudent, kende hij het team en de producten al. Hij studeerde Marketing & Communication en Digital Marketing, en staat nu in voor on- en off-trade sales, digital marketing, branding en klantenrelaties. Lucas behaalde zijn WSET Level 1, maar is van plan nog veel meer bij te leren over wijn en sterke dranken.

Team EDM

sticker

Zelf de EDM-beleving ervaren? Vind hier welk soort bezoek jou een ontspannende dag kan bezorgen, of contacteer ons voor een bezoek op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×