Maak kennis met het

Team achter Entre-Deux-Monts

Om wijn te maken heb je meer dan alleen de natuur nodig. Van de snoei tot de verkoop van elke fles blijft het EDM-team vol ijver werken om samen tot hetzelfde resultaat te komen: het maken van frisse, elegante cool climate wijn, en daarbij het EDM-verhaal vertellen. Wie hier dagelijks zijn uiterste best voor doet, lees je hieronder. Kom je langs op het domein? Dan loop je hoogstwaarschijnlijk één van hen tegen het lijf.

placeholder

Martin Bacquaert

Ingenieur-oenoloog en oprichter van het domein

'Entre-Deux-Monts' zou een woordspeling gebleven zijn mocht Martin in 2004 het wijndomein niet zo hebben gedoopt. Martin is de kracht achter het bedrijf, maar voelt zich zeker niet meer dan de rest van het team. Voor Martin is wijn maken hoofdzaak, wat al heel wat is, maar hij houdt zich ook dagelijks bezig met duizend en één andere taken: wijngaardwerk, klantenrelaties, samenwerkingen, innovatie van het bedrijf,... Hij legt het pad van Entre-Deux-Monts vast, maar doet dat niet alleen...

placeholder

Nele Callens

Office manager en wijntoerisme

Na haar opleiding Office Management en Aspirant Sommelier, en eerst wat werk in de horeca, kwam Nele bij Entre-Deux-Monts terecht na een spontane sollicitatie in 2015. Sindsdien houdt Nele zich bezig met de administratie, de boekhouding, het mailverkeer en de organisatie van de groepsbezoeken. Nele heeft een grote interesse in wijn, en staat je met haar kennis graag bij tijdens het aankopen van wijn in onze winkel. Bel je ons op? Dan is Nele vaak de stem die je te woord zal staan.

placeholder

Jasper Lobelle

Logistiek en wijngaardenier

Jasper is onze verantwoordelijke voor de logistiek. Hij werkte vroeger als flexi bij Entre-Deux-Monts, maar nu kunnen we gelukkig permanent op hem rekenen. Naast de logistiek zal hij Martin ook bijstaan in de wijngaard en in de productie. Zijn passie voor wijn komt ook naar boven als bestuurder van een lokale wijnclub. Jasper zijn favoriet onder ons gamma is de Bacquaert Brut! Contacteer Jasper direct via bestelling@entre-deux-monts.be

placeholder

Els Stragier

Financiële administratie

Els komt Nele helpen met de financiële administratie en is zelf ook een fervent wijnliefhebber. Facturatie en boekhouding kennen geen geheimen voor Els, die na een spontane sollicitatie snel een plaatsje vond in het EDM-team. Els voelt zich gecharmeerd bij het bedrijf Entre-Deux-Monts en heeft naar eigen zeggen veel bewondering voor Martins ondernemerschap, ook omdat ze zelf actief is in de wijnbouw!

placeholder

Jelle Steel

Marketing, sales en gids

Liefde voor wijn zit er bij Jelle zeker in, en daarom helpt hij bij Entre-Deux-Monts om de marketing rond 'ingetogen trots' naar buiten te brengen. Wil je onze wijnen aanbieden in jouw zaak, dan kan je bij Jelle terecht. Daarnaast kan je hem ook in het weekend vinden tussen de wijnranken tijdens gidsbeurten of in de wijnwinkel voor een goed glas te kunnen laten aanbevelen en proeven! Contacteer Jelle direct via marketing@entre-deux-monts.be

placeholder

Eddy Dolphen

Gids

Eddy is niet vast in dienst bij EDM, maar die indruk zou je wel krijgen. Hij deed zijn opleiding in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, en is sinds kort op pensioen na een carrière als maître, docent bij Syntra West, en wijnadviseur bij Colruyt Group. Hij koos ervoor niet stil te zitten: Eddy is onze vaste gids en weet je enorm veel te vertellen over Entre-Deux-Monts, de Westhoek en alles rond wijn. Als gepassioneerd fotograaf voorziet hij ons ook van beeldmateriaal van alle processen in de wijnbouw. Eddy is de persoon waar we altijd op kunnen rekenen bij drukke momenten!

placeholder

Charles Delarue

Wijngaardenier

Charles heeft een passie voor wijnbouw en oenologie. Na zijn studies kreeg hij de kans om in verschillende wijngaarden in de Beaujolais en de Rhônevallei te werken. Oorspronkelijk afkomstig uit het noorden van Frankrijk, heeft hij onlangs besloten om terug te keren naar zijn geboortestreek voor een nieuw avontuur in de wijnbouw in Belgisch Vlaanderen. Hij vervoegde het team van Entre-Deux-Monts, waar hij nog steeds de bijzonderheden van de wijnbouw in de regio aan het leren is. Bij Entre-Deux-Monts zet hij zich volledig in voor zowel de wijngaard als de productie.

placeholder

Elien Carton

Wijnwinkel

Als je op een zaterdag onze wijnwinkel binnenstapt, is de kans groot dat je met een glimlach wordt begroet door Elien. Doordeweeks werkt ze als psycholoog en op zaterdag is ze onze vaste kracht achter de toonbank in de wijnwinkel en helpt ze bij het begeleiden van de degustaties. Elien begon in de zomer van 2019 bij EDM als één van onze eerste extras in de winkel en we zijn blij dat we nog steeds op haar kunnen rekenen.

Team EDM

sticker

Zelf de EDM-beleving ervaren? Vind hier welk soort bezoek jou een ontspannende dag kan bezorgen, of contacteer ons voor een bezoek op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×