Maak kennis met het

Team achter Entre-Deux-Monts

Om wijn te maken heb je meer dan alleen de natuur nodig. Van de snoei tot de verkoop van elke fles blijft het EDM-team vol ijver werken om samen tot hetzelfde resultaat te komen: het maken van frisse, elegante cool climate wijn, en daarbij het EDM-verhaal vertellen. Wie hier dagelijks zijn uiterste best voor doet, lees je hieronder. Kom je langs op het domein? Dan loop je hoogstwaarschijnlijk één van hen tegen het lijf. 

placeholder

Martin Bacquaert

Ingenieur-oenoloog en oprichter van het domein

'Entre-Deux-Monts' zou een woordspeling gebleven zijn mocht Martin in 2004 het wijndomein niet zo hebben gedoopt. Martin is de kracht achter het bedrijf, maar voelt zich zeker niet meer dan de rest van het team. Voor Martin is wijn maken hoofdzaak, wat al heel wat is, maar hij houdt zich ook dagelijks bezig met duizend en één andere taken: wijngaardwerk, klantenrelaties, samenwerkingen, innovatie van het bedrijf,... Hij legt het pad van Entre-Deux-Monts vast, maar doet dat niet alleen...

placeholder

Nele Callens

Groepsbezoeken, events en administratie

Na haar opleiding Office Management en Aspirant Sommelier, en eerst wat werk in de horeca, kwam Nele bij Entre-Deux-Monts terecht na een spontane sollicitatie in 2015. Sindsdien houdt Nele zich bezig met de administratie, de boekhouding, het mailverkeer en de organisatie van de groepsbezoeken. Nele heeft een grote interesse in wijn, en staat je met haar kennis graag bij tijdens het aankopen van wijn in onze winkel. Bel je ons op? Dan is Nele vaak de stem die je te woord zal staan.

placeholder

Pieterjan Dumon

Hoofdwijngaardenier

Mocht je je afvragen wie zich bezighoudt met het zware werk in de wijngaard? Het is deze man! Pieterjan begon hier als stagiair in 2010, en bleef daarna 5 jaar plakken als jobstudent. Zijn interesse bleef maar groeien, en ook zijn kennis zette grote stappen. Hij kan je alles vertellen over elke fase van de jaarcyclus van de wijnranken: snoeien, de knopvorming, de ontwikkeling van de druif, het onderhouden ervan, de pluk,... Daarnaast is hij ook Martins rechterhand bij het maken van de wijn. Als je hem tijdens een wandeling in de wijngaard tegenkomt, beantwoordt hij met plezier je vragen over de werkzaamheden van dat moment!

placeholder

Lucas Hamerlinck

Marketing & Sales

Meteen na de uitslag van zijn laatste examens, startte Lucas eind maart 2021 voltijds bij Entre-Deux-Monts. Door er eerder al te werken als jobstudent, kende hij het team en de producten al. Hij studeerde Marketing & Communication en Digital Marketing, en legt binnenkort het examen voor WSET 2 af. Lucas staat in voor de online en offline communicatie van Entre-Deux-Monts, de B2B- en B2C-verkoop van de wijnen en is ook gids op het domein.

placeholder

Eddy Dolphen

Gids

Eddy is niet vast in dienst bij EDM, maar die indruk zou je wel krijgen. Hij deed zijn opleiding in de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, en is sinds kort op pensioen na een carrière als maître, docent bij Syntra West, en wijnadviseur bij Colruyt Group. Hij koos ervoor niet stil te zitten: Eddy is onze vaste gids en weet je enorm veel te vertellen over Entre-Deux-Monts, de Westhoek en alles rond wijn. Als gepassioneerd fotograaf voorziet hij ons ook van beeldmateriaal van alle processen in de wijnbouw. Eddy is de persoon waar we altijd op kunnen rekenen bij drukke momenten!

placeholder

Els Stragier

Financiële administratie

Els komt Nele helpen met de financiële administratie en is zelf ook een fervent wijnliefhebber. Facturatie en boekhouding kennen geen geheimen voor Els, die na een spontane sollicitatie snel een plaatsje vond in het EDM-team. Els voelt zich gecharmeerd bij het bedrijf Entre-Deux-Monts en heeft naar eigen zeggen veel bewondering voor Martins ondernemerschap, ook omdat ze zelf actief is in de wijnbouw!

Team EDM

sticker

Zelf de EDM-beleving ervaren? Vind hier welk soort bezoek jou een ontspannende dag kan bezorgen, of contacteer ons voor een bezoek op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×