20 Jaar Entre-Deux-Monts

Welkom bij Entre-Deux-Monts, gelegen op de prachtig glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland. Op de snijlijn tussen deze twee bergen en pal op de grens met Frankrijk produceren wij, Martin Bacquaert en het hele team, unieke cool climate wijnen. Het gematigde zeeklimaat onder invloed van de Noordzee ligt samen met de unieke samenstelling van de terroir aan de basis van de frisse, elegante en gebalanceerde Entre-Deux-Monts signatuur.

Entre-Deux-Monts door de jaren heen...

Onze reis begon in 2004 met een bescheiden aanplanting van de eerste 1000 wijnstokken. Vandaag, 20 jaar later, kunnen we met ingetogen trots terugblikken op enkele hoogtepunten die je kan zien op onze tijdslijn. Van het bouwen van de productieruimte in Westouter in 2009 tot het uitbreiden van onze wijngaarden naar 25 hectare in 2024. Elke mijlpaal draagt bij aan de rijke geschiedenis van Entre-Deux-Monts. Tijdens dit feestjaar heffen we graag het glas op iedereen die aan ons verhaal heeft bijgedragen.

Geniet met ons mee tijdens dit jubileumjaar! We zullen dit op verschillende plaatsen vieren doorheen het jaar. Raadpleeg onze eventkalender hieronder voor meer informatie en data.

Eventkalender 2024

20 jaar kunnen we niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom houden we in 2024 verschillende evenementen om dit te vieren:

  • 27 februari: Gastronomisch schoolbanket met Nick Bril en wijnbegeleiding door Entre-Deux-Monts @ Ter Groene Poorte Brugge
  • 25 april: Ondernemers in dialoog met Martin Bacquaert - Inspiratiesessie ondernemen op het ritme van het klimaat @ KULeuven Kulak
  • 6 mei: Entre-Deux-Monts winetasting @ Parole Winebar & Co Gent
  • 1 & 2 juni: Heuvelland Entre-Deux-Monts Wine Walk & Trail
  • 25 & 26 juni: Pers- & partnervoorstelling 20 jaar @ Entre-Deux-Monts
  • 6 & 7 juli: Open Wijngaardfeesten en publiek 20 jaar event @ Entre-Deux-Monts
  • 22 oktober: Entre-Deux-Monts winetasting @ Belgian Wines Antwerpen
  • Oktober '24: Belgian Week @ Ter Groene Poorte Brugge
  • 14 november: Entre-Deux-Monts wine & dine @ Merlijn Beselare

Interesse in een bepaald event of wilt u zelfs iets organiseren met onze wijnen? Stuur ons gerust voor meer informatie via het contactformulier.

Eerste stokken van de wijngaard

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×