Lien (gastvrouw in de zaal) en Broes (chef) zijn al jaren trotse ambassadeurs van Entre-Deux-Monts. Hun restaurant, 't Vijfde Seizoen, wordt steevast uitstekend beoordeeld en kan zich gerust binnen de top gastronomie van België wagen. Broes gaat geen creatieve uitdagingen uit de weg. De gerechten zijn altijd schilderijtjes op zich en zijn zelfs nog lekkerder dan ze eruit zien. Vis, vlees, vegetarisch... ze kunnen het allemaal!
Ze staan er bekend voor om te werken met 'lokale helden'. Net zoals ons zijn ze dus trots op lokale producten, en die krijgen een prominente plaats in de menu. Lien gaat deze dan ook met veel passie uitlichten aan tafel tijdens de verschillende gerechten. De huisaperitief is onze Wiscoutre Blanc de Blancs en wordt met heel veel trots door Lien voorgesteld. Ideaal om de vele, gastronomische gangen in te zetten!
Trouwens: ze voorzien niet alleen een gastronomische ervaring in hun restaurant, maar ook in het pand ernaast kan je bij hun terecht. Namelijk de eetwinkel, Eetalage, waar dagelijks met natuurlijke & gezonde producten gevarieerd gekookt wordt!
Benieuwd naar meer? Neem dan zeker een kijkje op hun website en boek een tafeltje.