Genieten van een

Individueel bezoek

Kom je niet als groep, maar als koppel of met een aantal vrienden/familieleden? Ook dan kan je je laten rondleiden op ons domein. 

Bezoek & Proef

Wij voegen enkele kleine groepjes samen om een groep van maximum 20 à 30 personen te vormen, die samen wordt rondgeleid. Op die manier kan je ook als individueel persoon, als koppel, of met een vriendengroep een gidsbeurt meevolgen.

Onze ervaren gids neemt jullie mee voor een kleine wandeling in de wijngaard. Jullie worden ondergedompeld in het verhaal van Entre-Deux-Monts en de Heuvellandse wijncultuur. In de vinificatieruimte vertellen we jullie alles over hoe de wijn gemaakt wordt en jullie zien een glimp van onze spirituele houten vatenkelder. De gids neemt jullie mee naar onze degustatieruimte, met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Genietend van twee heerlijke wijnen, geeft een film meer uitleg over ons ambacht gedurende de diverse seizoenen. Je krijgt een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving van Entre-Deux-Monts.

Via onderstaande knop vind je het tijdstip die jou het beste past. Neem gerust contact op voor extra vragen. 

Duur: 1u15
Prijs: 15,- (pp)

Contacteer ons

Martin als gids (2014)

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×