Genieten van een

groepsbezoek

Voor bezoeken met een groep van meer dan 25 personen, bieden we een korter of een uitgebreider bezoek aan. We verwelkomen groepen van maandag tot en met zaterdag. Wenst u het domein te bezoeken met minder dan 25 personen? Dan kan u terecht op de pagina voor een bezoek met een kleine groep

Sinds 1 november 2021 is het verplicht om enkel via het Covid Safe Ticket  toegang te krijgen tot het domein, aangezien wij voor een deel ook horeca zijn. Houd er dus rekening mee dat je bij een rondleiding of bezoek aan het domein gevraagd zult worden het Covid Safe Ticket te laten scannen door het personeel. 

Blitzbezoek

Wij ontvangen jullie in onze degustatieruimte met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Genietend van twee heerlijke wijnen, geeft een film meer uitleg over onze ambacht gedurende de diverse seizoenen. Jullie krijgen een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving @Entre-Deux Monts!

Duur: 45 min
Prijs: 8,- (pp)
Minimum aantal: 25 personen

Bezoek & proef

Onze ervaren gids neemt jullie mee voor een kleine wandeling in de wijngaard (aangepast schoeisel aangeraden). Jullie worden ondergedompeld in het verhaal van Entre-Deux-Monts en de Heuvellandse wijncultuur. In de vinificatieruimte vertellen we jullie alles over hoe de wijn gemaakt wordt en jullie nemen een kijkje in onze spirituele houten vatenkelder. De gids neemt jullie mee naar onze degustatieruimte, met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Genietend van twee heerlijke wijnen, geeft een film meer uitleg over onze ambacht gedurende de diverse seizoenen. Je krijgt een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving @Entre-Deux-Monts!

Duur: 1u15
Prijs: 10,- (pp)
Minimum aantal: 25 personen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×