nb1

14
juli
Bacquaert Brut is opnieuw beschikbaar!
21
sept
Wiscoutre en Bacquaert Brut
10
feb
Reportage over wijnmaker Martin Bacquaert.

wijnton

Beste klant, op zaterdag 18 november zijn we gesloten.
Sluitingsdagen tussen Kerst en Nieuw: 26/12 en 30/12

Wijnwinkel open voor degustatie en aankoop op dinsdag, donderdag &
vrijdag van 11h-15h en op zaterdag van 11h-16h.
(gesloten op zon- en feestdagen)

Geleide bezoeken na afspraak: zie bezoek ons 

Guided tours: click here for more information


DECEMBER = OPENFLESMAAND

Tijdens de maand december zijn er tijdens de openingsuren OPENFLESDAGEN bij Entre-Deux-Monts!
Gedurende de ganse maand december kunt u tijdens de openingsuren gratis komen degusteren van ons gamma wijnen. Zo kunt u de perfecte (mousserende) wijn kiezen voor tijdens de feestdagen. Ontvang bovendien een GRATIS kurkentrekker bij aankoop van 6 flessen van 1 soort wijn. (geldig tijdens de maand december en zolang de voorraad strekt)

Openingsuren wijnwinkel:
dinsdag, donderdag en vrijdag doorlopend van 11 uur tot 15 uur
zaterdag doorlopend van 11 uur tot 16 uur

Sluitingsdagen tussen Kerst en Nieuw:
dinsdag 26 december
zaterdag 30 december

Bar4 Medium


Het Belgische wijndomein "Entre-Deux-Monts", in Heuvelland, is één van de meest noordelijk gelegen wijndomeinen van Europa. Gelegen in het uiterste zuiden van West-Vlaanderen, flirtend met de Noord-Franse grens, vindt dit zestien hectare groot domein beschutting tussen de Rode berg en de Zwarte berg – entre deux monts. Heuvelland is met haar natuurreservaten, beboste hellingen, weidse landbouwgronden en unieke vergezichten ongetwijfeld één van de meest bekoorlijke streken van Vlaams- en Frans-Vlaanderen.

Het voor de wijnbouw eerder atypische klimaat in Heuvelland wordt hier als een uitdaging beschouwd, en al het mogelijke wordt gedaan om van het eindproduct een kwalitatieve, karaktervolle wijn te maken. Veel aandacht werd geschonken aan het uitkiezen van de juiste druivenrassen. De keuze viel uiteindelijk op Chardonnay, Pinot Gris, Pinot Noir, Kerner, Auxerrois en Siegerrebe. Op het terrein, dat naar het zuiden helt, wordt gezorgd voor een goede expositie van de planten.

Sinds 2008 wordt in de volledig vernieuwde loods de wijn ter plaatse gevinifieerd. Het wijnhuis is omgeven door wijnranken en werd verder uitgebouwd tot een ruime en sfeervolle ontvangstplaats voor geïnteresseerde bezoekersgroepen en andere events. In de degustatieruimte heeft u een prachtig zicht op het glooiend landschap van Heuvelland alsook op de vinificatieruimte!